← My Trucks
EN | ΕΛ

Διαγραφή Λογαριασμού

Τελευταία ενημέρωση: Ιούλιος 2026

Μπορείτε να διαγράψετε οριστικά τον λογαριασμό σας στο My Trucks και όλα τα σχετικά δεδομένα ανά πάσα στιγμή. Υπάρχουν δύο τρόποι:

Επιλογή 1 — Μέσα από την εφαρμογή (άμεσα)

  1. Ανοίξτε το My Trucks και συνδεθείτε.
  2. Πηγαίνετε στις Ρυθμίσεις.
  3. Μεταβείτε προς τα κάτω και πατήστε Διαγραφή λογαριασμού.
  4. Επιβεβαιώστε. Εάν σας ζητηθεί, εισάγετε ξανά τον κωδικό σας για επαλήθευση.

Η διαγραφή πραγματοποιείται άμεσα και δεν μπορεί να αναιρεθεί.

Επιλογή 2 — Μέσω email (εάν δεν έχετε πρόσβαση στην εφαρμογή)

Στείλτε email στο [email protected] από τη διεύθυνση που συνδέεται με τον λογαριασμό σας και ζητήστε μας να τον διαγράψουμε. Επεξεργαζόμαστε αυτά τα αιτήματα εντός 30 ημερών.

Στείλτε email για αίτημα διαγραφής

Τι διαγράφεται

ΔεδομέναΔιαγράφεται;
Λογαριασμός (email, αναγνωριστικό σύνδεσης)Ναι, άμεσα
Οχήματα, σέρβις, καταγραφές καυσίμου, υπενθυμίσεις, έγγραφαΝαι, άμεσα
Ιστορικό συνδρομής/αγοράς που τηρείται από Apple ή GoogleΔεν διαγράφεται — διαχειρίζεται από Apple/Google, όχι από εμάς

Επικοινωνία

[email protected]